Αγγλικά για ενήλικες μέσω διαδικτύου

Με τα διαδικτυακά μαθημάτων στα Αγγλικών για ενήλικες, θα βελτιώσετε σύντομα τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα, στην ακρόαση, στην ανάγνωση και τη γραφή. Οι καθηγητές μας είναι υψηλής εξειδίκευσης και θα σας βοηθήσουν να χτίσετε την αυτοπεποίθησή σας καθώς και το αγγλικό επίπεδο.

Μάθετε Αγγλικά στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τους πόρους μας υψηλής ποιότητας για να βελτιώσετε γρήγορα τα Αγγλικά σας.

Ξεκινήστε κάνοντας τη  δωρεάν δοκιμή στα Αγγλικά για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το επίπεδό σας.

Διαδραστική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης αγγλικών ενηλίκων

Τα γενικά μαθήματά μας στα Αγγλικά για ενήλικες έχουν αναπτυχθεί κατανοητά για να βοηθήσουν στη βελτίωση όλων των δεξιοτήτων ομιλίας, ακρόασης, ανάγνωσης και γραφής σας. Με κάθε μάθημα έχουμε έναν σαφή στόχο, για να σας φέρουμε πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων που θέλατε να πετύχετε.
Ο καθηγητής σας θα παρακολουθεί την πρόοδό σας και θα σας παρέχει άμεση καθοδήγηση και θετικά σχόλια καθώς κερδίζετε περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν επικοινωνείτε στα Αγγλικά.

Έχοντας την επιλογή να μάθετε αγγλικά με έναν εγγενή δάσκαλο είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τη γλώσσα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μάθετε τη σωστή προφορά, καθώς και μια φυσική ροή φράσεων.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ
αγγλικα-online-enilikon

Η γραμμή βοήθειας της inlingua ξεκίνησε για μαθητές από 4 ετών

Οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς αγωνίζονται με το νέο πρόσωπο της εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Μέσω της γραμμής βοήθειας της inlingua, οι εκπαιδευτές μας προχωρούν για να διασφαλίσουν ότι οι μαθητές θα πετύχουν, ενώ θα αποκτήσουν επίσης πραγματική εμπειρία.

ΘΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?