Αγγλικά Online

Αγγλικά online με τέσσερις κύκλους ολοκληρωμένων προγραμμάτων. Με τρεις κύκλους θέλουμε σαν αποτέλεσα τα παιδιά να γίνουν δίγλωσσα με τη ολοκληρωμένη και δοκιμασμένη μέθοδο inlingua και στο τέλος με τον τέταρτο κύκλο έχουμε σαν στόχο την προετοιμασία για την απόκτηση του Β2 First for Schools στην Β΄ Γυμνασίου. Και φυσικά μετά συνεχίζουν για το C1 και C2.

Διαδραστική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης αγγλικών

Μαθητές όλων των ηλικιών απο δημοτικού, γυμνάσιο και λύκειο χρησιμοποιούν ήδη τη Διαδραστική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης του English Courses με χαρακτηριστική ευκολία καθώς είναι σχεδιασμένη για να έχεις όλα τα εργαλεία μπροστά σας, όπως θα σας αναλύσει στο Δωρεάν Μάθημα η υπεύθυνη καθηγήτρια. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος ο καθηγητής μοιράζεται την οθόνη του με το μαθητή, στην οποία απεικονίζεται το μάθημα με eBooks που είναι προσαρμοσμένα στην ηλικία και τις δυνατότητες του κάθε παιδιού. Ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να υποδεικνύει, να υπογραμμίζει, να γράφει, να κυκλώνει και άλλα πολλά πάνω στην οθόνη που απεικονίζει το μάθημα. Παράλληλα η Διαδραστική Πλατφόρμα Εκπαίδευσης αγγλικών έχει τη δυνατότητα για μαθήματα ιδιαίτερα αλλά και μαθήματα σε group.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ
αγγλικα-online-inlingua-αθηνα5

Η γραμμή βοήθειας της inlingua ξεκίνησε για μαθητές από 4 ετών

Οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς αγωνίζονται με το νέο πρόσωπο της εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Μέσω της γραμμής βοήθειας της inlingua, οι εκπαιδευτές μας προχωρούν για να διασφαλίσουν ότι οι μαθητές θα πετύχουν, ενώ θα αποκτήσουν επίσης πραγματική εμπειρία.

ΘΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?